BAKFILOSOFIE

"Gaat het over brood, dan hebben wij daar duidelijk ideeën over.
Ons dagelijks brood (en om onszelf te verwennen, zo nu en dan heerlijk banket) lijkt heel gewoon,
maar er is zoveel over te vertellen."

Alleen natuurlijke grondstoffen
Mijn opa Bertus is grondlegger van ons bedrijf. En hoe hij brood bakte, zo doen wij het nog steeds. Ingrediënten die in zijn tijd nog niet bestonden, komen er bij ons niet in. Daar kiezen wij bewust voor, omdat we daardoor gezond kunnen bakken. Van elk brood en van elk gebakje weten we precies wat erin zit. Vraag ons ernaar als u iets wilt weten!
Meer smaak
Het allerbelangrijkste ingrediënt van brood? Dat is tijd. En liefde voor het ambacht. Er zijn bakkers die hulpgrondstoffen toevoegen om het brood sneller te laten rijzen. Dat doen wij niet. Onze bakkers nemen de tijd. Heel bewust. Want daardoor is het brood aanzienlijk voller van smaak. Ons desembrood bijvoorbeeld, rust maar liefst 14 uur. En dat proef je!
Minder zout
Zout werd jarenlang steeds meer toegevoegd als smaakversterker. Maar dat hoeft helemaal niet, als je maar gebruik maakt van goede basisgrondstoffen én als je je brood de tijd geeft. In ons brood zit 25% minder zout dan gebruikelijk.
Verser dan vers
Brood uit de oven? Dan ligt het maximaal een uur later in onze winkel. Verser kan het bijna niet. Hetzelfde geldt voor ons gebak. Neem onze slagroomtaarten. Die worden elke dag kakelvers gemaakt. Brood dat aan het einde van de dag over is, gaat de vriezer in en de voedselbank haalt het ingevroren brood elke week op.


Wij beloven vers, smaakvol, natuurlijk, ambachtelijk gemaakt brood en banket.
En beloofd is beloofd.


Dus bent u niet tevreden?
Geld terug!