Saucijzenbroodje
Een huisgemaakte, bekroonde lekkernij! Het half-om-halfgehakt komt van Vleeshouwerij Saasveld en cuisinier Jan Vos hielp ons met onze eigen (h)eerlijke kruidenmelange. Heerlijk voor de lunch en als tussendoortje. Ook als mini bij de borrel te bestellen.
Te koop in onze webshop en in onze winkels. € 1,35 per stuk.
Kozakken
Van buiten zuivere amandelmarsepein en echte Callebaut-chocolade en van binnen een heerlijke zachte vulling van vanillecrème met een laagje cake. Een typische Twentse lekkernij uit de tijd van de Spaanse overheersing.
Prijs vanaf € 1,10
> Meer informatie
Krentenwegge
Een goede krentenwegge heeft een donkerbruine, zachte korst, is lekker smeuïg en bevat bijna meer krenten dan deeg. Twentenaren geven hem van oudsher cadeau als kraampresentje, maar dit feestelijke brood smaakt eigenlijk altijd.
vanaf € 3,45.
> Meer informatie
Dinkelcorn
Dit donkere meergranenbrood is lekker stevig en zit boordevol pompoen- en zonnepitten. Het is een mooi hoog brood met een krokante korst en een stevige bite. We ontwikkelden dit brood zelf en het behoort samen met het Sagenbrood en het Appeltjesbrood tot onze Dinkelspecialiteiten.
Te koop in onze webshop en in onze winkels € 2,50 per stuk.